Gepubliceerd op 0303/1111/2020

Ontdek de meerwaarde om thuis je voeten te verzorgen.

Ik heb in mijn praktijk van Pachandelle Schoonheidszorgen vastgesteld dat ik na de eerste corona lockdown (maart-mei) meer pedicure klanten kreeg met diepe pijnlijke kloven.

We wandelen nu meer dan vroeger of moeten langere shiften werken zoals o.a. in de zorgsector zoals verplegers, dokters, enz.

Hierdoor krijgen we pijnlijke voeten waardoor we op  een andere  manier gaan stappen en daardoor je knieën, heupen en rug overbelast door een slechte lichaamshouding.

Daarom geef ik jou graag deze tips om schurende hielen en pijnlijke voeten te voorkomen.

Alle opgenoemde producten zijn te koop in onze webshop Elim MedHeel voetproducten

 

Geef jezelf (of iemand anders) een intense voet make-over door deze stappen te volgen;

  • Schuur 1 of 2 x per week je eelt weg met deze krachtige puimsteen en voorkom kloven

gebruik om hygiënische redenen een apart Puimsteentje groot voor elk gezinslid en schrijf de naam op de verpakking.

Leg deze handige puimsteen  -die perfect in je handpalm past -naast uw douche of bad.

Maak het puimsteentje vochtig en schrob ongeveer 30 seconden op de te behandelen zone. Na het puimen kunnen je voeten bedekt zijn met fijn zand, spoel daarom je voeten goed af of neem een voetbad met ANTIBACTERIAL SPA ADDITIVE voetbad

  • Kies voor een intense pedicure behandeling met het ANTIBACTERIAL SPA ADDITIVE voetbad om vermoeide voeten te hydrateren 

    ANTIBACTERIAL SPA ADDITIVE voetbad met Tea Tree, Niaouli en Rozemarijnolie is dit schimmelwerende voetbad speciaal ontwikkeld om bacteriële voetgeur aan te pakken. Dit superadditief reinigt niet alleen de voeten en nagels, maar is een natuurlijk antisepticum dat schimmel- en bacteriële infecties van de huid en voeten bestrijdt. Neem 1 of 2 x per week een deugddoend voetbad.

  • Net zoals bij een gelaatsverzorging bestaat er ook een zachte korrelscrub voor de voeten

AHA FOOT EXFOLIATOR (voet scrub)  bevat fruitzuren die de textuur van uw gehele voet verfijnt, het lost het eelt op, verwijdert de dode huidcellen waardoor uw voeten gepolijst, glanzend en glad worden. De AHA Exfoliant is ontwikkelt om zijn anti-aging eigenschappen op de voeten en benen en geeft weer een lekker gevoel aan de voeten. Inmasseren op droge voeten en grondig afspoelen (kan na het puimen gebruikt worden en voor het voetbad)

  • Vitamines en bescherming voor uw voeten met de Foot Perfector crème

Masseer meermaals per week je voeten in met deze luchtige voetcrème boordevol een reeks vitamines en oliën om de voeten te voeden en te beschermen. Sheaboter, ureum en honing werden toegevoegd voor superhydratatie, terwijl collageen fijne rimpels op de voeten opvult en het algemene uiterlijk van de voeten verbetert. Bevat vitamine E en provitamine B5.. Het unieke concept is dat deze crème een gelpoedertechnologie heeft dat zorgt voor een slipvrije en niet-vetter voetervaring.

Tip : leer je kinderen een voetmassage zodat ze eens op een andere manier met je voeten kunnen spelen

 

Advies nodig?

Bel mij gerust en ik help je graag verder

Whatsapp 0486 47 90 26

email : pascale@pachandelle.be

 

Groetjes Pascale

Pachandelle

)

Pachandelle

Pachandelle biedt kwaliteitsvolle behandelingen met huidverbeterende producten aan. Je even laten wegdromen en de sleur van de dag vergeten is waar Pachandelle naar streeft.

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag

Zaterdag

Zondag
9:00 - 20:00


Op afspraak

Gesloten

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

© 2020 Pachandelle. Alle rechten voorbehouden.
Made with ❤ by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram