Schoonheidssalon

Pachandelle

Als je de oprit van Pachandelle in Lochristi oprijdt waar Pascale haar schoonheidssalon runt, voel je je al helemaal zen. Het schoonheidsinstituut bevindt zich middenin de natuur. De vogeltjes fluiten, het riet ritselt. Je bent helemaal klaar voor wat me-time. Pascale ontvangt je met open armen en een brede glimlach. Ook zij is er klaar voor. Klaar om je te verwennen, om ervoor te zorgen dat je je bij het buitengaan een ander mens voelt.
Specialiste

Pascale
De Ridder

Pascale startte begin 2016 met haar eigen instituut “Pachandelle – La Beauté pour Elle”. Na jaren ervaring in de verkoop miste ze de voldoening en het persoonlijk contact. Ze draaide het roer volledig om en maakte haar droom waar. Mensen ontvangen, hen een goed gevoel geven, hen helpen op weg naar een gezondere huid.

Een persoonlijke benadering met zichtbaar resultaat

Huidverjonging en -verbetering

Bij Pachandelle kan je terecht voor professionele gelaats- en lichaamsverzorgingen. Bij een gelaatsverzorging start Pascale altijd met een grondige huidanalyse. Ze houdt een logboek bij met daarin alle info over je huid en stelt een behandeling op maat voor. Met de producten van Guinot heeft ze een antwoord voor elk type huid: droog, vet, gevoelig, gemengd … Na de verzorging komt de ontspannende massage. In één woord: zaaalig. Je komt volledig tot rust en je huid straalt.
Ook voor huidverbetering op lange termijn kan je bij Pascale terecht. Aan de hand van een huidanalyse stelt ze een plan op, waarmee ze aan de slag gaat. Na elke behandeling krijg je stalen mee van de gebruikte Guinot producten. Guinot: professionele kwaliteit

Pascale werkt uitsluitend met het merk Guinot. Guinot is een topmerk en staat zowel cosmetisch als farmaceutisch erg hoog aangeschreven. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologieën en staat gekend voor professionele en innovatieve producten. Guinot is ook een milieubewust bedrijf, dat natuurlijke plantextracten gebruikt en parabenen volledig uitsluit bij de ontwikkeling van haar producten.

Afslanking en versteviging

Pascale heeft bewust gekozen voor een ruim aanbod aan manuele massages. Zowel voor afslanking en versteviging als voor een zalig verwenmoment biedt Pascale diverse massages aan met essentiële oliën. Ook een bodywrap, waarbij het lichaam ingepakt wordt met bandages, zorgt voor een verstevigend effect en werkt anti-cellulitis.
Eén van haar specialiteiten is de manuele lymfedrainage, waarmee ze afvalstoffen uit het lichaam helpt afvoeren. Ideaal voor een huid met puistjes of acné of zware benen
En nog zoveel meer...
Pascale heeft net haar bijscholing opleiding visagie afgerond. Zo wil ze op korte termijn ook make-up opnemen in haar aanbod. Gewoon voor een avondje uit of voor een speciale dag, zoals een huwelijk of communie. In combinatie met een manicure, pedicure of ontharing stoomt ze je klaar voor een geslaagd feestje of avondje uit!
Wil je met een mooi kleurtje de zomer in? Ook voor bruinen zonder zon kan je bij Pachandelle terecht. Pascale start met een peeling om zo je huid mooi egaal glad te maken. Daarna smeert ze je in met de heerlijk geurende zelfbruiner van Guinot en geeft ze je een deugddoende massage.
Kom je liever niet alleen? Trommel je beste vriendin of je zus op en laat je elk om beurt verwennen met een mini-gelaatsverzorging tegen een extra voordelig tarief.

Pachandelle

Pachandelle biedt kwaliteitsvolle behandelingen met huidverbeterende producten aan. Je even laten wegdromen en de sleur van de dag vergeten is waar Pachandelle naar streeft.

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag

Zaterdag

Zondag
9:00 - 20:00


Op afspraak

Gesloten

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

© 2020 Pachandelle. Alle rechten voorbehouden.
Made with ❤ by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram