Schoonheidssalon

Pachandelle

Als je de oprit van Pachandelle in Lochristi oprijdt waar Pascale haar schoonheidssalon runt, voel je je al helemaal zen. Het schoonheidsinstituut bevindt zich middenin de natuur. De vogeltjes fluiten, het riet ritselt. Je bent helemaal klaar voor wat me-time. Pascale ontvangt je met open armen en een brede glimlach. Ook zij is er klaar voor. Klaar om je te verwennen, om ervoor te zorgen dat je je bij het buitengaan een ander mens voelt.
Specialiste

Pascale
De Ridder

Pascale startte begin 2016 met haar eigen instituut “Pachandelle – La Beauté pour Elle”. Na jaren ervaring in de verkoop miste ze de voldoening en het persoonlijk contact. Ze draaide het roer volledig om en maakte haar droom waar. Mensen ontvangen, hen een goed gevoel geven, hen helpen op weg naar een gezondere huid.

Een persoonlijke benadering met zichtbaar resultaat

Huidverjonging en -verbetering

Bij Pachandelle kan je terecht voor professionele gelaats- en lichaamsverzorgingen. Bij een gelaatsverzorging start Pascale altijd met een grondige huidanalyse. Ze houdt een logboek bij met daarin alle info over je huid en stelt een behandeling op maat voor. Met de producten van Guinot heeft ze een antwoord voor elk type huid: droog, vet, gevoelig, gemengd … Na de verzorging komt de ontspannende massage. In één woord: zaaalig. Je komt volledig tot rust en je huid straalt.
Ook voor huidverbetering op lange termijn kan je bij Pascale terecht. Aan de hand van een huidanalyse stelt ze een plan op, waarmee ze aan de slag gaat. Na elke behandeling krijg je stalen mee van de gebruikte Guinot producten. Guinot: professionele kwaliteit

Pascale werkt uitsluitend met het merk Guinot. Guinot is een topmerk en staat zowel cosmetisch als farmaceutisch erg hoog aangeschreven. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologieën en staat gekend voor professionele en innovatieve producten. Guinot is ook een milieubewust bedrijf, dat natuurlijke plantextracten gebruikt en parabenen volledig uitsluit bij de ontwikkeling van haar producten.

Afslanking en versteviging

Pascale heeft bewust gekozen voor een ruim aanbod aan manuele massages. Zowel voor afslanking en versteviging als voor een zalig verwenmoment biedt Pascale diverse massages aan met essentiële oliën. Ook een bodywrap, waarbij het lichaam ingepakt wordt met bandages, zorgt voor een verstevigend effect en werkt anti-cellulitis.
Eén van haar specialiteiten is de manuele lymfedrainage, waarmee ze afvalstoffen uit het lichaam helpt afvoeren. Ideaal voor een huid met puistjes of acné of zware benen
En nog zoveel meer...
Pascale heeft net haar bijscholing opleiding visagie afgerond. Zo wil ze op korte termijn ook make-up opnemen in haar aanbod. Gewoon voor een avondje uit of voor een speciale dag, zoals een huwelijk of communie. In combinatie met een manicure, pedicure of ontharing stoomt ze je klaar voor een geslaagd feestje of avondje uit!
Wil je met een mooi kleurtje de zomer in? Ook voor bruinen zonder zon kan je bij Pachandelle terecht. Pascale start met een peeling om zo je huid mooi egaal glad te maken. Daarna smeert ze je in met de heerlijk geurende zelfbruiner van Guinot en geeft ze je een deugddoende massage.
Kom je liever niet alleen? Trommel je beste vriendin of je zus op en laat je elk om beurt verwennen met een mini-gelaatsverzorging tegen een extra voordelig tarief.
google
5.0

Super service, super vriendelijk, Zeker aan te raden

noella de moor 30 april 2024
facebook
recommends

Pascal is zeer zacht en vriendelijk. En met veel zachtheid worden we verwend.

Daniëlla De Smet 12 november 2023
google
5.0
Stephanie Stevens 24 oktober 2023
google
5.0

echt een aanrader! Pascale is heel lief en sociaal en ik kom hier met plezier :)

Lara Sahin 26 juli 2023
facebook
recommends

Pure me-time! Pascale heeft magische handen 🥰

Lien Lamont 23 maart 2023
google
5.0

CUPPINGMASSAGE laten doen. Elke keer opnieuw directe verlichting! Pascale je bent een 😇

GozelA. GozelA. 7 maart 2023
facebook
recommends

een echte aanrader , voor een ontspannende massage en gelaatsverzorging 100% kennis en gebruik van de producten aangepast aan je huidtype . bedankt Pascale

google
5.0

SUPER gelaatsverzorging gehad vandaag, voel mij herboren

google
5.0

Super zalige massage, helemaal tot in de zevende hemel gebracht ! Toffe en vriendelijke service ! Zeker een aanrader 😋

google
5.0

Heel vriendelijke dame en aangenaam kader. De intensieve anti-age gelaatsverzorging met massage was heel ontspannend. Tijdens het inwerken van het masker krijg je ook een handmassage. De rug- en nekmassage deed veel deugd aan mijn pijnlijke nek en schouders.

Lutgard V. 12 februari 2020
facebook
recommends

Hier weten ze tenminste waar ze mee bezig zijn!

Youri Aelterman 21 februari 2019
google
5.0

Nek-en rugmassage heeft deugd gedaan. Thanks!

youri aelterman 2 november 2018
facebook
recommends

ja wel goed !

facebook
recommends

100% passie voor haar job !

Mieke Raman 27 januari 2018
facebook
recommends

Zalig genieten. Een echte aanrader! Pascale laat je volledig ontspannen. �

facebook
recommends
Charity Hubrecht 8 augustus 2017
facebook
recommends
Becky Vanhee 4 maart 2016

Pachandelle

Pachandelle biedt kwaliteitsvolle behandelingen met huidverbeterende producten aan. Je even laten wegdromen en de sleur van de dag vergeten is waar Pachandelle naar streeft.

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag

Zaterdag

Zondag
9:00 - 20:00


Op afspraak

Gesloten

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

© 2020 Pachandelle. Alle rechten voorbehouden.
Made with ❤ by Ident-IT
cart

Pachandelle

Ik beantwoord uw vraag zo snel als mogelijk

Tijdens behandelingen antwoord ik niet... tot straks

Hallo 👋 Bedankt voor u interesse in Pachandelle, Kies hieronder de manier waarop je me wenst te contacteren. vergeet niet je naam, GSM-nummer en E-mailadres te vermelden aub.
Start Chat with:
chat hoe kan ik u helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram