Alexandria

Alexandria Professional® Body Sugaring  is veel meer dan alleen ontharing met suikerpasta  Als professioneel merk met 30 jaar ervaring heeft Alexandria Professional® het ontharen verheven naar een pure wellness behandeling, waarbij de klant niet alleen een totaal gevoel van welbehagen krijgt, maar waarbij ook de huidconditie en huidstructuur verbeterd worden. 

De Full Circle of Skin Conditioning®-programma is inmiddels zo succesvol dat dermatologen wereldwijd dit ook toepassen bij het verzachten en oplossen van huidproblemen zoals extreem droge huid, hardnekkige eczeem en psoriasis. ontwikkeld;

Suikerontharing met Alexandria Professional® is VEGAN, GLUTEN VRIJ en NIET GETEST OP DIEREN

Door de unieke AP “6 steps to Perfect Sugaring” techniek maakt de suikerpasta de haartjes plooibaar (geen haren die afbreken). De pasta hecht zich rond elk afzonderlijk haartje en dringt zelf tot diep in de haarschacht. Door de speciale “flick” techniek worden de goed door suikerpasta gekapselde haartjes in hun geheel verwijderd waardoor de teruggroei langer duurt dan bij het gewone “waxen of harsen”.

Voordelen suikerontharing :

  • GEEN GROEI: Het advanced sugaring systeem kan haartjes tot 1,5 mm uittrekken. Er kan zelfs al gesuikerd worden 2 dagen na een scheerbeurt. Dat betekent minder wachttijd tussen uw volgende suikerafspraak
  • Start jouw SUIKERPLAN en laat je in het begin om de 2 weken suikeren zodat na een aantal behandelingen de haarfollikel uitgeput geraakt dat kan leiden tot permanente ontharing.
  • BETERE HUIDCONDITIE: naast haarverwijdering is suikerontharing een zachte hydraterende scrubbehandeling voor je huid die de teint en textuur verbetert en ingegroeide haartjes elimineert.
  • NOOIT MEER AUW! Suikerontharing voelt aangenaam lauw aan wanneer het op de huid wordt aangebracht.
  • VEILIG VOOR ALLE HUIDTYPES: Suikerpasta is gemaakt van 100 % pure en natuurlijke ingrediënten (vegan, glutenvrij en niet getest op dieren). Het is veilig voor zelfs de meest gevoelige huid, inclusief personen met psoriasis, eczeem. Ook diabetici mogen suikerontharing krijgen.

De huidverzorgende producten van Alexandria Professional zijn geschikt voor gelaat en lichaam.

Bel me gerust op voor meer info over Collageenbooster met suiker, weg met acné met deze producten en suikerontharingen gelaat en lichaam

Gsm 0486 47 90 26

pascale@pachandelle.be

Toont alle 2 resultaten

Filters

Pachandelle

Pachandelle biedt kwaliteitsvolle behandelingen met huidverbeterende producten aan. Je even laten wegdromen en de sleur van de dag vergeten is waar Pachandelle naar streeft.

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag

Zaterdag

Zondag
9:00 - 20:00


Op afspraak

Gesloten

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

© 2020 Pachandelle. Alle rechten voorbehouden.
Made with ❤ by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram