Alessandro

Alessandro International biedt complete producten en verzorgingslijnen voor handen, nagels en voeten en exclusief professioneel gereedschap, dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Ook regelmatige primeurs en door de actuele modetrends geïnspireerde looks staan in de focus van de Alessandro filosofie, de vrouwen op deze aarde enkel het beste te willen bieden.

Heb je er opgelet hoeveel keer jij je handen verzorgt. ik bedoel dan niet enkel het dagelijks hygiënisch wassen maar een diepere en verjongende handbehandeling?

Onze handen staan zoals ons gelaat dagelijks bloot aan agressieve invloeden van buitenaf. Stimuleer jezelf, je man maar ook je kinderen om op jonge leeftijd de handen te verzorgen.

Ze zijn net zoals je ogen een belangrijk eerste contact met mensen en relaties doen (denk maar aan het handjes schudden).

Net zoals bij een gelaatsverzorging hebben we voor de handen een scrub  MAGIC MANICURE HAND PEELING  waarna je een 10 MIN HAND MASK  kan toepassen.

Om pigmentvlekken te voorkomen kan je best CREAM RICH dagelijks insmeren of kies voor de mooie liftende parels van LPP LIFT & PROTECTION PEARLS Handen

Alle producten zijn voor dames en heren geschikt. De meeste heren kiezen voor de neutrale geur van de vegan GENTLE TOUCH Handcreme

Onze handen en nagels komen in dit Covid-19 tijdperk meer in contact met agressieve producten die huidirritaties veroorzaken.

Heb je graag online een Corona proof handenworkshop? Geen probleem, bij aankoop van deze 4 producten gaan we samen online aan de slag voor een sublieme handverjonging

Voor meer informatie betreffende hand & nagel of voetverzorging, bel gerust

Whatsapp 0486 47 90 26

info@pachandelle.be

Wens je een intensieve handverzorging kies dan 1 van de behandelingen hieronder bij Pachandelle Schoonheidszorgen.

 

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Filters

Pachandelle

Pachandelle biedt kwaliteitsvolle behandelingen met huidverbeterende producten aan. Je even laten wegdromen en de sleur van de dag vergeten is waar Pachandelle naar streeft.

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag

Zaterdag

Zondag
9:00 - 20:00


Op afspraak

Gesloten

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

© 2020 Pachandelle. Alle rechten voorbehouden.
Made with ❤ by Ident-IT
cart

Pachandelle

Ik beantwoord uw vraag zo snel als mogelijk

Tijdens behandelingen antwoord ik niet... tot straks

Hallo 👋 Bedankt voor u interesse in Pachandelle, mag ik om te beginnen uw naam weten?
Start Chat with:
chat hoe kan ik u helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram