Gepubliceerd op 29 juni 2020

SWEET & PLUMP GELAATSVERZORGING

Volgend op de Alexandria Professional suikerontharingen die ik reeds geef heb ik de Masterclass suikerontharing gelaat gevolgd met de SWEET & PLUMP GELAATSVERZORGING

De Sweet & Plump gelaatsverzorging is een tweevoudige collageenbooster dat de helende kracht van suiker en modder combineert.

Deze behandeling die boordevol met 100 % natuurlijke ontstekingswerende en anti-stress mineralen zit, is ideaal voor een jeugdige huid en vertraagt de tekenen van huidveroudering

Ik heb zelf deze (letterlijk en figuurlijk) lekkere gelaatsbehandeling gehad.

Lees hier mijn ervaring 🌸
Tijdens de SWEET & PLUMP behandeling heb ik tussen de verschillende stappen regelmatig aan mijn huid gevoeld omdat ik altijd heel benieuwd ben naar textuur en resultaat..

  • Na de reiniging krijg ik een gelaatscrub met suiker. Deze Sweet Cheeks scrub is speciaal voor het gelaat en verwijdert droge huid, comedonen en brengt de vochtbalans op peil. Door het inmasseren van de scrub lossen de suikerkorreltjes volledig op waardoor afspoelen handiger is. Ik heb even aan mijn wangen gevoeld en ondanks dat ik mijn huid zeer goed verzorg, voel ik toch wel een zacht velletje....
  • Vervolgens krijgen we de Kiss Adjuster suiker op ons gelaat opgesmeerd, lekker..... Suiker heeft krachtige vochtvasthoudende eigenschappen, heeft een ontgiftende werking en kalmeert onstekingen zoals acné.
  • De volgende stap is een moddermasker maken met het therapeutische Hongaarse Wellness Mud. De hoge concentratie van silicoondioxide in de Mud Puddle, versterkt en verstevigt de huid en onderhoudt de elasticiteit.
  • Dit modderpapje smeren we bovenop de suiker op je gelaat en daarop leggen we een gaasje, waarbij je een zalige gelaatsmassage krijgt met een jaderoller zodat alle lagen mooi in elkaar kunnen inwerken. De geur is zeer zacht en de natte groene Wellness Mud Puddle Hongaars modder 680gr droogt op tot een masker.
  • Na 20 minuten kan het masker afgenomen worden en de laatste restanten afgespoeld. Je voelt de zachtheid maar ook stevigheid aan uw huid.
  • Als afsluiter maak ik kennis met de Phenomen-All crème die dankzij de unieke formule huidproblemen in het gelaat en lichaam kan aanpakken zoals eczeem, psoriasis, huiduitslag, maar ook acné door de antibacteriële en antiseptische werking.. Je hebt maar een klein puntje Phenomen-All crème nodig om je gelaat en hals in te smeren.
  • Ik vond het een zeer aangename, zoete en doeltreffende gelaatsverzorging met resultaat. Ideaal na het ontharen in het gelaat of maak hier je maandelijkse facialroutine van.

Deze behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen, ook diabetici omdat de suiker niet in de huid dringt.

Bij mannen met snor en baard kan enkel de niet behaarde zone behandeld worden.

Tot binnenkort op ons suikerfeestje.

Pascale

www.pachandelle.be

  •     

Pachandelle

Pachandelle biedt kwaliteitsvolle behandelingen met huidverbeterende producten aan. Je even laten wegdromen en de sleur van de dag vergeten is waar Pachandelle naar streeft.

OPENINGSTIJDEN

Maandag-Vrijdag

Zaterdag

Zondag
9:00 - 20:00


Op afspraak

Gesloten

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

© 2020 Pachandelle. Alle rechten voorbehouden.
Made with ❤ by Ident-IT
cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram