Zoek op merk of naam

Lovingly by Bruce Willis

39,99
 
1
 

Voeg toe aan mandje

GEURFAMILIE:

bloemig groen  elegant.

Topnoten:Citrusvruchten, peer, kruidig

Hartnoten: Jasmijn, lelie, pioenroos, tube- roos.

Basisnoten: Wit cederhout, sandelhout, muskus.

HET PARFUM VAN DE STERREN:

Sinds de herfst van 2011 maakt niet alleen Hollywoodster Bruce Willis deel uit van de LR familie met zijn succesvolle parfum en verzorgingsproducten, maar ook zijn beeldschone echtgenote en ex-model Emma Heming-Willis. Hun liefde inspireerde wereldster Bruce Willis om zijn vrouw Emma Heming- Willis een parfum te schenken, als teken van zijn toewijding. Lovingly is een heerlijk parfum, even hartstochtelijk als deze unieke liefdesverklaring. Het parfum opent met een frisse citrustoets, die in het hart overgaat op een heerlijke bloesemgeur. Zacht sandelhout en muskus geven het parfum een verleidelijke,sensuele toets. Lovingly is een eerbetoon van Bruce Willis aan zijn geliefde echtgenote Emma Heming-Willis.

PARFUMDESIGN:

De flacon heeft een klassiek, elegant design. Het handgemaakte, satijnen lint staat symbool voor de intieme verbondenheid en eeuwige liefde tussen Bruce en Emma. Het gewelfde logo op de flacon versterkt het gevoel van le- vensvreugde en romantiek.

OMSCHRIJVING VAN HET PARFUM:

Met een boeket van witte bloesems en frisse citrustoetsen straalt dit parfum sensuele charme en levensvreugde uit,Sandelhout en muskus zorgen dan weer voor toets een warme romantische toets.

Inhoud:

50ml.

Product is voor:

  • Vrouwen

Product behoort tot de categorie:

  • Parfums