Zoek op merk of naam

Karolina by Karolina Kurkova

39,99
 
1
 

Voeg toe aan mandje

GEURFAMILIE:

 bloemig – groen – elegant. Topnoten: Groen, roze peper, benzoë. Hartnoten: Roos, viooltjes. Basisnoten: Vanille, sandelhout, cashmeran. 

HET PARFUM VAN DE STERREN:

 Het tweede  parfum van Karolina Kurkova staat symbool voor het veelzijdige privéleven van het topmodel: een leven  vol energie, zelfbewustzijn, positieve uitstraling en pure levenslust. Gewoonweg Karolina! Fascinerend en krachtig. 

PARFUMDESIGN:

 Vooraan  ziet de  flacon er erg  elegant uit en achteraan zijn felle kleuren te vinden, geïnspireerd op chic'-modetrend. Kleuren en hun betekenis: Turkoois  staat  voor  frisheid, luchtigheid en inspiratie. Goud staat voor warmte en glamour. En felroze straalt sympathie en vrouwelijkheid uit. Het centrale  designelement is een zon met een culturele betekenis en die past perfect bij de persoonlijkheid van Karolina. De zon staat symbool voor de kracht van het  leven. Ze geeft ons licht, inspiratie, energie en warmte. Net zoals rond de zon hangt er rond dit topmodel altijd een fascinerend  aura van vederlichte inspiratie en levendige energie. De transparante flacon weer- spiegelt de luchtigheid van het parfum en net dat is het grootste  verschil met haar eerste geur. De flacon is afgewerkt met een 18-karaats vergulde ketting, met daaraan de initialen van Karolina (KK). Deze waardevolle ketting vormt de verbinding tussen Karolina's persoonlijkheid en de modewereld. 

OMSCHRIJVING  VAN HET PARFUM:

 Karolina by Karolina Kurkova is een inspirerende, bloemige geur. Een elegante, verfijnde geur  die het  zelfvertrouwen, de stijl en de creatieve energie van Karolina op een moderne manier uitstraalt. Een geur die u net zoveel energie  geeft  als de eerste  zonnestralen op een mooie zomerdag. 

INHOUD:

 50 ml

Product is voor:

  • Vrouwen

Product behoort tot de categorie:

  • Parfums