Zoek op merk of naam

Lightning Collection - Essence of marine

39,99
 
1
 

Voeg toe aan mandje

GEURFAMILIE:

fris-transparant-aquatisch.

Topnoten:Bergamot, citroen, aquatisch.

Hartnoten:Kruiden, vanille, ylang-ylang.

Basisnoten:Cederhout, muskus, sandaalhout.

HET PARFUM VAN DE STERREN:

Zowel als model als stralend mooie moeder en echtgenote van Hollywoodster Bruce Willis, stelt Emma Heming-Willis haar fonkelende parfumcollectie in de meest oprechte zin van het woord voor.

PARFUMDESIGN:

Lightning Collection  drie parfumcomposities vol stralende  schittering, veelzijdige emoties en magische energie. De drie parfumcreaties zijn veredeld met kristallen van Swarovski. Deze zorgen voor een bron van inspiratie dankzij hun unieke veelvoud aan kleuren, effecten, vormen en grootte. Swarowski is een premiummerk van de fijnste, meest  precies geslepen kristallen sinds 1895. De hoogwaardige kristallen zijn gecertifieerd met de Crystals from Swarovski zegel.Enkel dit label garandeert de echtheid van de gebruikte Swarovksi kristallen. Daarnaast kan u aan de hand van het bijgevoegde trackingnummer op het Swarovski  label de echtheid gecontrolleerd worden.Daarenboven maakt de exclusieve sluiting in kristalvorm het parfum tot optische blikvanger.

PARFUMBESCHRIJVING:

 Essence of marine Schitterende licht-reflextie op een zuiver wateroppervlak - dit frisse parfum straalt magische helderheid en diepgang van het water uit; aquatische accoorden ontmoeten zachte waterlelie en warm cederhout.

INHOUD:

50 ml

 

Product is voor:

  • Vrouwen

Product behoort tot de categorie:

  • Reinigende verzorging