Zoek op merk of naam

Hydra Peeling PH voor alle huidtypes :


De huidvernieuwende behandeling in 60 minuten tijd.

Een alternatief voor cosmetische ingrepen

Guinot heeft een uniek alternatief voor esthetische geneeskunde ontwikkeld HYDRA PEELING

Ontwikkeld om tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren, donkere en bruine vlekken te verminderen. Zichtbare resultaten al na slechts èèn behandeling en langdurige nawerking.

Deze behandeling is beschikbaar in twee verschillende varianten die zal worden bepaald op basis van de schoonheidsdoelen en de mate van de gevoeligheid van de huid van de klant.

Hydra Peeling PH voor alle huidtypes : exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en de teint te verhelderen. Met als resultaat een stralende huid.

Na de exfoliërende fase, volgt een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet!

De behandeling eindigt met het Hydra Beaute masker, een verkoelend en verfrissend peel-off masker, die de huid kalmeert en voedt.

Na 60 minuten ziet de huid er als nieuw uit: de teint is stralend en glanzend, de bruine vlekken zijn verminderd en het gezicht heeft een jeugdige uitstraling.

Uw Schoonheidsresultaten:

  • Vermindert tekenen van veroudering.
  • Zorgt voor een stralende huid.
  • Verzwakt bruine vlekken.

Vermijd de eerste 3 dagen de zon en/of zonnebank. Gebruik daarom de eerste 3 dagen een zonnefactor 50 of 30 om de nieuwe huid te beschermen.

Tijdens deze behandeling worden geen comedonen uitgedrukt, geen epilaties in het gelaat uitgevoerd en ook het kleuren van wenkbrauwen /wimpers wordt afgeraden.

Wil je verdere pigmentvlekken voorkomen, bescherm je gelaat dagelijks dan met producten met een zonnefilter, UVA, UVB en Blue Light filter zoals de Sun Age Logic Zonnelijn van Guinot of de dagcreme Pur Confort zonnefactor 15, Hydra Finish dagcrème met zonnefactor 15 of minerale make-up poeder Bellapierre zonnefactor 15.

 

DE ZICHTBARE TEKENEN VAN VEROUDERING VERVAGEN:

  • 100% van de vrouwen vonden hun teint stralend, helder en uniform en hun huid glad en zacht*

*Gebruikstest na 1 verzorging Panel van 10 personen.

  • 80% van de vrouwen vonden de bruine vlekken vervaagd en hun gelaat zichtbaar jonger**

**Gebruikstest na 3 verzorgingen Panel van 10 personen.

Behandelde lichaamsdelen:
Gelaat

Boek nu

  • 60min.
  • Oudstrijdeslaan 12, 9080 Lochristi
  • 95,00