Zoek op merk of naam


Wie en wat is Pachandelle?Als je de oprit van Pachandelle in Lochristi oprijdt waar Pascale haar schoonheidssalon runt, voel je je al helemaal zen. Het schoonheidsinstituut bevindt zich middenin de natuur. De vogeltjes fluiten, het riet ritselt. Je bent helemaal klaar voor wat me-time. Pascale ontvangt je met open armen en een brede glimlach. Ook zij is er klaar voor. Klaar om je te verwennen, om ervoor te zorgen dat je je bij het buitengaan een ander mens voelt.


Een persoonlijke benadering met zichtbaar resultaat


Pascale startte begin 2016 met haar eigen instituut “Pachandelle – La Beauté pour Elle”. Na jaren ervaring in de verkoop miste ze de voldoening en het persoonlijk contact. Ze draaide het roer volledig om en maakte haar droom waar. Mensen ontvangen, hen een goed gevoel geven, hen helpen op weg naar een gezondere huid. Om dan zelf even gelukkig te zijn met het eindresultaat als de klant. “Ik koos ervoor om uit de rat race te stappen en stil te staan bij wat echt telt: je goed voelen in je vel. “Dat gevoel wil ik overbrengen naar mijn klanten.”
Pascale stelt je op je gemak en maakt voldoende tijd voor je vrij. “Tijdens de verzorgingen neem ik nooit de telefoon op”. Dit betekent dat ik niet altijd bereikbaar ben, maar mijn klanten begrijpen dat. Ik vind het belangrijk om 100% beschikbaar te zijn tijdens de verzorging. Ik laat de mensen ook nooit alleen.”
Bij het afscheid geeft Pascale de mensen altijd een kleine attentie mee: een nagelvijl, handcrème … Het is een klein gebaar, maar een gebaar dat het verschil maakt. Pascale bouwt zo een vertrouwensband op met haar klanten, die maar wat graag terugkomen.


Kom je liever niet alleen? Trommel je beste vriendin of je zus op en laat je elk om beurt verwennen met een mini-gelaatsverzorging tegen een extra voordelig tarief.Huidverjonging en -verbetering


Bij Pachandelle kan je terecht voor professionele gelaats- en lichaamsverzorgingen. Bij een gelaatsverzorging start Pascale altijd met een grondige huidanalyse. Ze houdt een logboek bij met daarin alle info over je huid en stelt een behandeling op maat voor. Met de producten van Guinot heeft ze een antwoord voor elk type huid: droog, vet, gevoelig, gemengd … Na de verzorging komt de ontspannende massage. In één woord: zaaalig. Je komt volledig tot rust en je huid straalt.
Ook voor huidverbetering op lange termijn kan je bij Pascale terecht. Aan de hand van een huidanalyse stelt ze een plan op, waarmee ze aan de slag gaat. Na elke behandeling krijg je stalen mee van de gebruikte Guinot producten. Guinot: professionele kwaliteit

Pascale werkt uitsluitend met het merk Guinot. Guinot is een topmerk en staat zowel cosmetisch als farmaceutisch erg hoog aangeschreven. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologieën en staat gekend voor professionele en innovatieve producten. Guinot is ook een milieubewust bedrijf, dat natuurlijke plantextracten gebruikt en parabenen volledig uitsluit bij de ontwikkeling van haar producten.

Afslanking en versteviging


Pascale heeft bewust gekozen voor een ruim aanbod aan manuele massages. Zowel voor afslanking en versteviging als voor een zalig verwenmoment biedt Pascale diverse massages aan met essentiële oliën. Ook een bodywrap, waarbij het lichaam ingepakt wordt met bandages, zorgt voor een verstevigend effect en werkt anti-cellulitis.
Eén van haar specialiteiten is de manuele lymfedrainage, waarmee ze afvalstoffen uit het lichaam helpt afvoeren. Ideaal voor een huid met puistjes of acné of zware benen
En nog zoveel meer...
Pascale heeft net haar bijscholing opleiding visagie afgerond. Zo wil ze op korte termijn ook make-up opnemen in haar aanbod. Gewoon voor een avondje uit of voor een speciale dag, zoals een huwelijk of communie. In combinatie met een manicure, pedicure of ontharing stoomt ze je klaar voor een geslaagd feestje of avondje uit!
Wil je met een mooi kleurtje de zomer in? Ook voor bruinen zonder zon kan je bij Pachandelle terecht. Pascale start met een peeling om zo je huid mooi egaal glad te maken. Daarna smeert ze je in met de heerlijk geurende zelfbruiner van Guinot en geeft ze je een deugddoende massage.